Nieuws / Wedstrijdverslagen

Diverse mutaties Almkerk 1 (bijgewerkt tot 24 april)

Maba Jarbou komt vanaf volgend seizoen bij vv Almkerk voetballen.
Maba is 24 jaar en speelt momenteel bij Baronie.
Maba heeft een verleden bij TSC en GRC’14.

Daartegen heeft Willem Schelle aangegeven vanaf volgend seizoen weer bij Be-Ready uit Hank actief te zijn.

Nikai Derwort is vanaf volgend seizoen actief voor vv Almkerk.
Hij komt over van Dosko Bergen op Zoom (zondag eersteklasser)
Nikai is 24 jaar en is een verdediger.

Erwin Verbruggen heeft bekend gemaakt dat hij nog graag minimaal 1 seizoen voor vv Almkerk actief wil zijn.

Rick Boons heeft aangegeven dat hij aan zijn laatste seizoen bezig is bij vv Almkerk.
Rick wil graag dichterbij zijn woonplaats Utrecht gaan voetballen.

De Technische Commissie van vv Almkerk is blij verheugt te kunnen melden dat Sergio Thijs volgend seizoen zal uitkomen voor vv Almkerk.
Sergio is woonachtig in Gorinchem is 19 jaar een middenvelder en komt over van Unitas Zondag.

Sjoerd Boons vertrekt volgend seizoen naar buurman Altena.

Na Kazin Aydin (Oosterhout) en Remy Roodenburg (Altena) heeft ook Steven Molenschot voor volgend seizoen zijn jawoord aan zaterdagtweedeklasser Almkerk gegeven. De 22-jarige aanvallend ingestelde middenvelder/buitenspeler komt over van vv Waspik.

Almkerk heeft zich voor volgend seizoen verzekerd van de diensten van Kazin Aydin. De 26-jarige middenvelder komt over van Oosterhout. Remy Roodenburg keert na één seizoen Altena komende zomer weer terug naar Almkerk. Hier tegenover staat het vertrek van Maverick van Maaren (Roda Boys), Hans Keller (lager elftal) en doelman Robin van Wijk (nieuwe club nog onbekend).

Deel via: