Nieuws / Wedstrijdverslagen

Mutaties selectie

• Een oude bekende, Wilco van Oord komt, na 8 jaar Rijswijk/GRC, volgend seizoen terug naar Almkerk.
  • Almkerk heeft adequaat ingespeeld op het vertrek van doelman Michael Korebrits naar Unitas-zondag. Martijn Knoop is aangetrokken als zijn vervanger. Knoop (ex-Wilhelmina’26 en -Sleeuwijk) is momenteel aan zijn eerste seizoen bij Roda Boys bezig.
  • De jonge vleugelspits en beachsoccerinternational Jenner Koek verruilt Sleeuwijk volgend seizoen eveneens voor zaterdageersteklasser Almkerk.
  • Daarentegen raakt Almkerk Bart Dirven kwijt. Dirven vertrek naar zondagderdeklasser Be Ready.
  • Maikel Korebrits maakt volgend seizoen de overstap naar zondaghoofdklasser Unitas, waar hij de concurrentiestrijd zal moeten aangaan met Ruud Verberk. Korebrits heeft er straks drie jaar bij Almkerk opzitten.

Deel via: