Nieuws / Wedstrijdverslagen

Voetbalacademie Altena+

Na het succes van de afgelopen periode gaan we verder met Voetbalacademie Altena+

Voor de eerste editie waren er enorm veel aanmeldingen binnengekomen, waardoor er zelfs een flink aantal kinderen niet kon deelnemen aan de eerste editie. We hebben gekeken hoe we daarmee anders kunnen omgaan en zullen met een vernieuwde opzet komen.

Aangezien wij ervoor staan om iedereen te laten voetballen, worden er meerdere groepen gemaakt. Tevens kan de begeleiding daardoor beter tot stand komen.

Op woensdag 4, 11, 18 en 25 maart worden er selectiedagen gehouden. Er zal een andere groepssamenstelling zijn om iedereen beter te kunnen begeleiden en om individueel spelers verder te ontwikkelen. Daarna zullen er in de maanden april en mei, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, trainingen worden gegeven afgestemd op het niveau van uw kind. Het aantal trainingen is, zoals gezegd, afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Kwaliteit van de training staat echter voorop!

Tot en met woensdag 26 februari kunnen de kinderen, die plezier hebben in voetballen en zich hierin graag beter willen ontwikkelen, zich aanmelden op e-mailadres: voetbalacademiealtena@outlook.com

De kosten voor álle trainingen inclusief selectiedag zijn € 25.


Deel via: