Nieuws / Wedstrijdverslagen

SELECTIENIEUWS (update)

Danilo Kros van GRC’14 komt volgend seizoen over naar Almkerk. Danilo is een rechtercentrale verdediger.

Luqman Dawit en Quinton Eugenia blijven ook aankomend seizoen bij Almkerk.

Jelle Strijtveen en Jules Bossers maken volgend seizoen geen deel meer uit van onze selectie. Jules heeft besloten bij Right’oh in Geertruidenberg te gaan voetballen. De nieuwe club van Jelle is TSC in Oosterhout. We wensen Jules en Jelle alvast veel succes en hopen hen natuurlijk ook na dit seizoen nog regelmatig terug te zien op ons sportcomplex.

Remco den Besten, Steven Molenschot en Remy Roodenburg zijn ook volgend seizoen weer actief voor Almkerk 1.

Wilco van Oord gaat Almkerk verlaten en speelt komend seizoen voor Sparta’30.

Ondanks dat het op zaterdag stil is op onze velden, wordt er achter de schermen druk gewerkt aan de voorbereiding van volgend seizoen, in de hoop dat er snel zicht komt op “terug naar normaal”.
De TC heeft gemeld dat er al een aantal spelers hebben aangegeven volgend seizoen beschikbaar te blijven voor de selectie van Almkerk. Dit zijn: Luc van Dongen, Thomas Blankers, Dylan den Exter, Janno Swart, Nick Kant, Jelle Stalenhoef, Jenner Koek, Jonathan van Eerd, Ariano van Seters, Erwin Verbruggen en Remon Hofstede.

Deel via: