MO15-1

Achterste rij staand van links naar rechts: Nick Kant (trainer coach), Suze Westerlaken, Lysanne Bongers, Quinty de Keizer, Ramon van Dalen (trainer coach), Sophie van Vark, Denise Colijn, Elbert van Bijnen (Leider), Sanne Verhey, Emma de Jong, Twan van der Stelt (trainer coach), Lieke Smokers, Toon van Drunen (trainer coach)

Voorste rij zittend: Evi Kostense, Rosalie Goedhart, Lisa Olieman, Tamar van ‘t Hoff, Caro Dominicus, Floor Burghout, Eva van Bijnen.

Na flink brainstormen met verschillende mensen binnen de vereniging is een nieuw concept geboren. Jongens die een sportopleiding doen en een ambitie hebben om trainer te worden, zijn gevraagd om bovenstaand team te trainen onder supervisie van Hans Kant.

De jongens, Nick Kant, Ramon van Dalen, Twan van der Stelt en Toon van Drunen gaan de fijne kneepjes van het trainersvak leren van Hans onze “ouwe rot” in het vak.

We zijn erg blij en trots met deze ontwikkeling en wensen deze jongens heel veel succes. (Tycho Dominicus en Andres Kwetters sluiten als trainer aan bij JO12).

 

Stand

2e klasse 04

Periode 1

Periode 2

Periode 3

Uitslagen

2e klasse 04

Alle uitslagen

Programma

2e klasse 04

Programma komende weken

Stand

Meiden Onder 15 beker poule

Uitslagen

Meiden Onder 15 beker poule

Programma

Meiden Onder 15 beker poule