Activiteitencommissie

Over de activiteitencommissie

Voetbal vereniging Almkerk heeft een nieuwe activiteitencommissie opgericht. Het doel van deze activiteitencommissie is om activiteiten te organiseren voor zowel de oudere leden als de jongere leden van voetbal vereniging Almkerk. In deze commissie zitten de volgende mensen: Jan Roubos, Rutger Versteeg (PUBQUIZ) ,  Jochem Westerlaken, Mario van Oudheusden en Jan Keller. We hebben in januari al een enquête gestart voor zowel de jeugd als de senioren. Hier zullen wij ook als organisatie mee aan de slag gaan en wij houden jullie hiervan op de hoogte. Ook zullen wij de activiteiten plaatsen op de internetsite van Almkerk en in de kantine. Onder het kopje activiteiten zal de agenda van de activiteiten te vinden zijn.(zie kalender) hier zullen ook zo snel mogelijk foto’s en verslagen van feestjes te vinden zijn.

Vrijdagavonden

Wij willen voor de jeugdteams de vrijdag avond gaan gebruiken. Op deze vrijdag avonden willen wij feestjes organiseren te denken aan spelavond, filmavond, quizavond, pyjama disco enzovoorts. De eerste feestavond voor de jeugd staat al vast dat is op 9 maart met een geweldige voetbalquiz. Voor de oudere leden hebben we meer de PUBQUIZ en verschillende feestjes op de agenda staan. Deze pubquiz staat onderleiding van Rutger Versteeg en is een groot succes zo is wel gebleken uit de afgelopen weken. Wij willen ongeveer om de zes weken een feestje organiseren. Het is gebleken dat we door het team van de maand eigenlijk niet verder komen dan drie feestjes op jaar. Wat we natuurlijk niet willen afpakken van de teams die dit georganiseerd hebben. Dat is niet de bedoeling van de activiteiten commissie. Wij willen deze teams alleen gaan helpen. Doordat wij verschillende feestje gaan regelen hebben wij op den duur veel verschillende spullen om de kantine mee aan te kleden. Wij willen ook gaan proberen om de teams die nu geen feestavond organiseren toch bij een feestavond te gaan betrekken.

Wat moet je doen als je een activiteit of feestje wil regelen doen: Aangezien er nu een activiteiten commissie is. Zijn de boven genoemde mensen ook het aanspreekpunt voor een activiteit of feestje. Deze mensen zullen dan de eerste stappen ondernemen voor een datum, wat betreft het budget en of dat het mogelijk is wat er gevraagd wordt.

Actief worden binnen de activiteitencommissie?

Wij zijn ook opzoek naar mensen die ons willen helpen bij de (jeugd) activiteiten. Wij staan altijd open voor ideeën of voor klachten. Deze kunt u mailen naar activiteitencommissievvalmkerk@hotmail.com