WIL JIJ VOETBALLEN?

Ben je 4 jaar of ouder? Kom dan voetballen bij VV Almkerk !

Waarom ga je voetballen?

Omdat het leuk is, je vriendje of vriendinnetje of je klasgenootjes gaan voetballen of omdat je droomt om profvoetballer(ster) te worden.

Wat vinden wij belangrijk bij VV Almkerk?

Wij vinden dat kinderen plezier moeten beleven aan sport. Het kind staat centraal zodat deze in een vertrouwde en veilige omgeving kan ontdekken wat voetballen is.

Wat kost dat en wat krijg ik daarvoor?

De contributie voor pupillen 4 tot en met 12 jaar kost € 36,- per half jaar, het eerste half jaar is GRATIS!

Voor de tenues (shirtje, broekje, kousen, trainingspak evenals een voetbaltas) wordt door de club een kleine bijdrage per jaar gevraagd, je hoeft verder dus alleen voetbalschoenen en scheenbeschermers mee te nemen.

Wat doen wij verder daarvoor bij VV Almkerk?

– Wekelijks 1x of 2x trainen

– Wedstrijden spelen

– Toernooien spelen

– Deelnemen aan andere leuke activiteiten, bv. Pupillenkamp.

Op welke dag is de training en wanneer worden de wedstrijden gespeeld?

De trainingen vinden plaats op doordeweekse avonden, afhankelijk van het team waarin je speelt. De wedstrijden worden op zaterdagochtend gespeeld. Trainingen worden in spelvormen aangeboden, waarbij het gaat om baas worden over de bal.

Nieuwe leden

Ben jij de volgende pupil die zich aanmeldt bij VV Almkerk of wil je meer informatie? Bel naar Arjan Kant ( 06-23794822 ), René Bronsgeest ( 06-45929729 ), Hans Kant ( 06-13571453 ), René van Haaften ( 06-20735422 ). Direct inschrijven? Download het formulier hieronder.

Download inschrijfformulier