Inschrijven Pubquiz 2020 VV Almkerk

Schrijf je team in voor de Pubquiz 2020!

Na het grote succes van vorig jaar keert de pubquiz ook dit jaar terug bij VV Almkerk!
Op 17 en 24 januari 2020 (20:00 inloop, start 20:30) zal er, in teams van maximaal 4 personen, gestreden worden voor een plekje in de grote finale. De finale vindt plaats op 28 februari. Alle onderwerpen komen voorbij: van voetbalvragen tot showbizz en topografie! Daarnaast hebben we dit jaar ook een aantal nieuwe categorieën.

Mocht je een voorkeur hebben voor een avond, kun je dit in het onderstaande formulier ook vermelden.
Inschrijfkosten zijn € 20,- per team. Ook supporters aan de bar zijn uiteraard welkom! En vergeet ons niet te volgen op Facebook!

Via het onderstaande contactformulier kun je je inschrijven voor pubquiz.
Lukt dit niet? Je kunt ook een email sturen naar: pubquiz@vvalmkerk.nl .

Hieronder kun je kiezen voor een voorkeursdatum. Vul dit a.u.b. alleen in als je op één van de twee avonden absoluut niet kan. We laten zo snel mogelijk weten welke datum je team wordt verwacht.