Inschrijven Pupillenkamp 2018

Inschrijven Pupillenkamp 2018

Op 8 en 9 juni vindt weer het jaarlijkse Pupillenkamp plaats. Een groot feest voor alle pupillen, met spelletjes, shirts verven, een heuse playbackshow en nog veel meer! Verdere informatie vindt u hier.

Let erop dat alle verplichte vakjes (*) ingevuld zijn voordat u het formulier verstuurt. Lukt het niet om het formulier in te vullen of liever een papieren versie? Neem dan contact op via
pupillenkampalmkerk@gmail.com of met Lisa Verwoerdt via 06-12258066.
Na uw aanmelding sturen wij een bevestigingsmail, pas dan is de aanmelding officieel. Ontvangt u deze mail niet? Laat het ons dan weten.

Contactgegevens

Mijn zoon/dochter neemt een vriendje/vriendinnetje mee naar het pupillenkamp

JaNee

Tijdens het kamp worden foto's gemaakt die later geplaatst worden op de website. Geeft u hier toestemming voor?

JaNee

Wij zouden het op prijs stellen als u kunt ondersteunen bij een activiteit van pupillenkamp. Dit kunt u hieronder aangeven.

Ik wil helpen bij pupillenkamp 2018Ik wil helpen als nachtwacht (vanaf vrijdag 23.00 tot zaterdag 06.00)Ik wil helpen met de griezeltocht (vrijdag vanaf 23.00 tot 00.30) Let op: alleen voor D-pupillenIk wil helpen met de zaterdagochtendspelletjes (zaterdag van 09.00 t/m 12.00)Het maakt mij niet uit waar ik moet helpenIk kan/wil niet meehelpen met pupillenkamp

Overige opmerkingen