Nieuws / Wedstrijdverslagen

Nieuwe website is live!

Na een aantal maanden hard werken is nu de nieuwe website in de lucht. De website is geschreven door Lex Roubos, in samenwerking met Adprospice. Dit bedrijf specialiseert zich in het bouwen van websites, online marketing en 3D rendering. Adriaan Verwoerdt en Gerard Roubos zullen samen met Hannie Vink de nieuwsberichten en wedstrijdverslagen gaan plaatsen. Leiders kunnen een eigen account krijgen waar ze berichten als concept kunnen opsturen.

Tips & Tricks

Switch-landscape-portrait

  • Bij het ‘Programma‘ naast de reguliere wedstrijdgegevens, ook extra informatie van kleedkamers, scheidsrechters en velden. Op de desktop zie je die standaard, voor mobiel kun je je telefoon kantelen om deze te zien.
  • Op de pagina ‘Agenda‘ zie je de diverse evenementen die VV Almkerk op de hoogte heeft. Wanneer je op ‘Export events’ drukt, kun je evenementen direct opslaan in je agenda.
  • Je kunt Almkerk gratis sponsoren door op de Sponsorklik banners te klikken die een aantal keer terugkomen op de website. Uitleg hier.
  • Kent of bent u iemand die lid wil worden? Via deze pagina kun je direct het inschrijfformulier downloaden.
  • Door te klikken op het logo ga je terug naar de homepage.

Verder nog vragen op opmerkingen over de website? Of wil je graag een account om wedstrijdverslagen te posten? Neem dan contact op met Adriaan Verwoerdt.


Deel via: