Nieuws / Wedstrijdverslagen

Nieuwsartikel-afbeelding

NA DE ZOMERVAKANTIE STARTEN MET VOETBAL?

Nog 2 weken en dan gaan de kinderen weer naar school. Bij ouders van jonge kinderen is dat vaak ook de periode om te kijken welke sport bij hun kind zou passen. Bij voetbalvereniging Almkerk is deze drempel heel laag en kunnen kinderen vrijblijvend de sport komen ontdekken. In het kort zijn de ‘spelregels’ als volgt:

In principe is er geen minimum leeftijd, maar de ervaring leert ons wel dat 4 jaar toch wel zo’n beetje de ondergrens is. Alhoewel dit natuurlijk per kind kan verschillen. Als ze nog te jong zijn, missen de kinderen vaak de motoriek of de kracht om enigszins uit de voeten te komen. Onze jongste voetballertjes (geboortejaar 2011 of jonger) komen in de JO7 en gaan in het nieuwe seizoen trainen op dinsdagavond van 18.00-19.00uur. De trainers zijn Jacco Pellekaan en Menno van der Vliet. De eerste training start weer op 22 augustus. Nieuwelingen mogen geheel vrijblijvend een aantal trainingen proberen om zo te ontdekken of voetbal inderdaad iets voor hun is. Na circa 3 trainingen willen we vragen om een keuze te maken en daarbij een inschrijfformulier (zie website) in te vullen en in te leveren bij één van de trainers of ondergetekende. Daarna is het nog zo dat het eerste half jaar geen contributie betaald hoeft te worden als soort extra bedenktijd. Als er nog twijfels zijn, kun je natuurlijk ook een keer bij een training gaan kijken, om te zien hoe het er allemaal aan toe gaat.

Daarnaast kun je kiezen om voorlopig alleen de trainingen te volgen of als dat allemaal goed bevalt, kun je natuurlijk ook echte wedstrijden gaan spelen. Dit gebeurt op een apart JO7-veld in een officieel blauw-wit tenue waarbij 4 tegen 4 wordt gespeeld.

Ben je van geboortejaar 2010 of ouder, dan graag het verzoek om contact op te nemen met ondergetekende. In onderling overleg gaan we dan een passend team zoeken.

Met vriendelijke groet,

René van Haaften
Technisch coordinator JO7/JO9/JO11-pupillen
vanhaaften1135@casema.nl
06 – 20735422


Deel via: