Nieuws / Wedstrijdverslagen

J011-3 start het seizoen met een succesvol Groot-Woudrichem toernooi

Wat een zonnig begin van het seizoen, laten we hopen dat we nog mooie voetbaldagen mogen krijgen.

Dit jaar zal het J011-3 team ondersteund worden door een 5-tal welwillende vaders, die deel uit gaan maken van de technische commissie van de JO11-3 team. Ze zullen gaan ondersteunen bij de trainingen als ass trainer en ondersteunen bij de wedstrijden als ass. coach. Oftewel het J011-3 team heeft net zo veel trainers/begeleiding als spelers dit jaar. Dus dit moet goed gaan komen…J
Onze leider de heer Henri Colijn coördineert dit gehele project, dit natuurlijk met onze trainer/coach de heer Peter Neelemans. Vanwege de vakantie van peter was het de taak van Henri om de opstelling te maken.
Nou dat hebben we geweten, reeds om 04.30 uur kregen we een appje van Henri, in onze gezamenlijke groepsapp “technische commissie” dus vanaf dat moment was dus de gehele commissie wakker ;-)).
Maar al met al een zeer doordachte en goed onderbouwde opstelling, uiteindelijk om 07.30 uur hebben we daar ons akkoord voor gegeven.

We hadden om 08.00 uur afgesproken om te verzamelen en richting Woudrichem te gaan.
Op naar kleedkamer drie, waar de kleding tas geopend werd, wat bleek, we hadden de reservekleding van het eerste meegekregen. Met wat passen en meten maar vooral rollen, zag iedere speler en uiteindelijk als een volwaardig prof uit.

De eerste wedstrijd !!!!
Waar staan we?, een gedeeltelijk nieuw team maar vooral een zeer waardige hoofdklasser als tegenstander, met een uitkomst van 1-4.
De kopjes hingen, sommige wilden al stoppen, maar door tussenkomst van enkele mediators werd de sfeer snel beter.
En dat bleek, de tweede wedstrijd werd met verve gewonnen, een paar hele mooie doelpunten, dus de sfeer was weer optimaal.
Tussen de tweede en derde wedstrijd was een lange pauze ingeroosterd, tijd voor de ouders om de koffie portemonnee te vullen en elkaar te leren kennen, zover dat nodig was.
De spelers vermaakten zich met de bal, daar hadden we geen kind aan.

Op naar de derde wedstrijd, een meisjesteam. Zeker gezien de successen van onze oranje leeuwinnen keken we enorm op tegen deze wedstrijd. Maar het tegendeel bleek waar, onze jongens renden, gelukkig met de bal aan de voeten, weg voor de dames en richting het doel van de tegenstander. Uiteindelijk vonden ze 6 keer het net.
Wedstrijd 4 werd met 4-0 gewonnen en de laatste wedstrijd met 2-0.

Alle met al een enerverend en leerzaam toernooi. Ik weet zeker dat we met dit team een mooi seizoen tegemoet gaan, zeker als de jongens elkaar beter weten te vinden.


Deel via: