Nieuws / Wedstrijdverslagen

Snoeien langs de Sportlaan

Enkele week geleden hebben enkele leden van de voetbal het initiatief opgepakt om de bomen langs de Sportlaan te gaan snoeien. De takken hingen in een aantal gevallen vrij ver over de rijweg wat in het ergste geval tot ongelukken zou kunnen lijden. Er is helaas wat miscommunicatie geweest betreffende de benodigde hoogwerker maar uiteindelijk hebben we via de fa Snoei een hoogwerker kunnen gebruiken. Het team snoeiers bestond uit Gert Jan van Breugel, Eddy van Helden, Peter van Helden, Gerbert kant en Laurens van Wijk. Als kok voor de lunchpauze had zich aangemeld Willem van Straten. Na een dag werken is er een prachtig resultaat te zien. Bedankt heren. Er gaan steeds meer dingen zichtbaar worden die dankzij vrijwilligers toch uiteindelijk vrij gemakkelijk gerealiseerd konden worden. Een voorbeeld.

 

Hieronder enkele foto’s

Slepen met takken hoort er ook bij

Vanaf de hoogwerker is goed te zien wat er af moest

Zo ziet het er al veel mooier uit, De takken worden met behulp van de gemeente opgehaald/versnipperd

Alleen daar voor zou je al spijt kunnen hebben dat je niet mee hebt gedaan. Ziet er heerlijk uit Willem


Deel via: