Nieuws / Wedstrijdverslagen

Trainingskamp Almkerk 1

Eindelijk was het dan zover, na een aantal maanden van voorbereidingen betreft acties om geld in te zamelen en het plannen van de reis konden we eindelijk op pad.
Donderdagochtend vroeg zouden we verzamelen op Airport Eindhoven om iets voor half negen de lucht in te gaan.
Rond 11uur landen we op het mooie Valencia en na maar even op de bagage te hoeven wachten konden we met de bus naar het Hotel gebracht worden.
Daar hadden we een eigen vleugel/verdieping tot onze beschikking en kon iedereen zijn spullen op hun kamers brengen.
Om vervolgens snel de stad in te gaan om wat te gaan eten met zijn allen daar waren we wel aan toe.
Roberto onze reisleider gedurende deze trip had hiervoor een Spaans restaurant gereserveerd.
De grote hoeveelheden eten die ze binnen brachten hadden behoorlijk aftrek en gingen we met een voldaan gevoel een stadswandeling maken door het mooie Valencia.
Na een lange wandeling zijn we weer aangekomen bij het hotel om even te rusten of op te frissen en klaar te maken voor de avond.
Wederom gingen we een behoorlijk stuk lopen naar het oude centrum om daar even een “biertje” te pakken in een Pub om vervolgens weer door te gaan om zover dit niet al in de middag gebeurd was een bodempje te leggen voor de lange avond/nacht.
Hiervoor hadden we de bar van Manolo del Bombo bij het stadion van Valencia Estadio Mestalla uitgekozen waar de eigenaar samen met zijn dochters als de grootste fans van het Spaanse Nationale team te doek staan. Het is niet alleen een bar maar tegelijk ook een Museum van het Spaanse Voetbal.
Na deze interessante locatie te hebben bezocht was het voor sommige jongens einde avond en zochten die het hotel op en voor de rest was het even zoeken naar een leuke locatie om de rest van de avond zich te vermaken en dat viel op deze donderdagavond nog niet helemaal mee maar uiteindelijk na wat zoek werk is het dan alsnog gelukt natuurlijk.
Het Hardrock Café van Valencia was voor zolang het open was de volgende bestemming waarna een deel naar het Casino ging een deel naar het Hotel en de overige in een andere Club terecht kwam tot in de late uurtjes, vooral voor deze jongens was gelijk de denkbeeldige lat behoorlijk hoog gelegd voor de rest van de avonden.
Na voor sommige een wat langere nacht als de anderen zouden we vrijdag ochtend om 9:00uur verzamelen bij het ontbijt om daarna naar de training accommodatie te gaan wat op loopafstand lag.
Ondanks dat het voor sommige een korte nacht was geweest werd er hard getraind in het zonnige Valencia.
Na de training kwamen we Kees Jansma nog tegen die net te laat was om onze training te aanschouwen.
Na het douchen in het hotel zijn we naar de locatie gelopen waar we die middag zouden lunchen. Dit keer een Braziliaans restaurant.
Ook hier wisten ze van aanpakken en kwamen we weer niets te kort betreft eten en drinken en hadden we weer energie op gedaan voor het middagprogramma.
Het middagprogramma was vrij voor iedereen waardoor er een groep naar het Oceanograffic een groot Aquarium gingen en de overige naar het stand van Valencia vertrokken.
De mannen die naar het Aquarium vertrokken lieten zich vermaken door al het moois wat dit aquarium te bieden had en de jongens op het strand hadden een barretje opgezocht om daar lekker even te relaxen met een biertje en de andere met Sangria.
Na deze middagtrip was er wederom gelegenheid om ons op te frissen en klaar te maken voor het avond programma.
Dit keer zouden we bij een Italiaan gaan eten en ook dat was een geslaagde keuze.
Een grote groep hield het voorgezien na het diner en vertrokken naar het Hotel om wat uurtjes slaap te pakken. De rest van de groep hebben er nog een gezellige nacht van gemaakt maar ook die wilde redelijk op tijd naar bed, om fit te zijn voor de wedstrijd van zaterdag.
Zaterdag was iedereen weer keurig op tijd bij het ontbijt om daarna met de bus naar de wedstrijdlocatie te gaan.
Deze locatie lag ergens tussen de Sinaasappelboomvelden en zag er erg leuk uit.
Onze Spaanse tegenstander On The Rocks was een elftal wat uit spelers bestaat die op een redelijk niveau hebben gespeeld (ex profs of BVO spelers).
Ondanks dat de gemiddelde leeftijd bij de tegenstander wat hoger lag konden ze redelijk tegenstand bieden en zou het geen hele grote uitslag worden, Bij de 5-1 bleef de teller staan.
Na te hebben gedoucht hebben we in de karakteristieke kantine met zijn allen een grote pan Paella soldaat gemaakt.
Om vervolgens weer terug te gaan naar het hotel.
Daar werden we na een opfris ronde verwacht voor de Pub Quiz.
In de bus naar de wedstrijd is er een ware loting geweest waarbij er tweetallen gevormd zijn voor deze Quiz, na een rumoerige en fanatieke strijd bleken Dick van Daal en Niels Nieuwesteeg de beste en kregen zij de grote trofee uitgereikt.
Na de Quiz moesten we haasten om op tijd te zijn bij het Burger restaurant, waar voor deze laatste avond besproken was.
Hier konden onze inwendige mens weer goed voorzien en zorgen dat er weer een goede bodem gelegd zou worden voor de rest van de avond die nog voor ons lag.
We hadden voor deze avond Vip tafels gereserveerd bij Club MYA wat DE club van Valencia moest wezen.
En dat geloven we ook gelijk.
Na mooie plekken te hebben ingenomen achter de DJ kon de avond losbarsten en werd het een groot feest tot in de late/vroege uurtjes!
Om iedereen toch nog wat nachtrust te gunnen hadden we het ontbijt naar 10:00 uur verzet maar ook dat werd door bijna niemand gehaald……….
Na twee keer de taxi’s te hebben verzet konden we eindelijk uitchecken en met de taxi’s om maar Stadion Estadi Ciutat de Valéncia van Levante gebracht te worden om daar de wedstrijd Levante – Celta de Vigo te bezoeken.
Bijna iedereen had het zwaar deze ochtend en ook de wedstrijd zelf zorgde er niet echt voor dat we op het puntje van onze stoeltjes moesten gaan zitten. Uiteindelijk won Celta de Vigo met 0-1.
Daarmee waren we aan het einde gekomen van het Trainingskamp. Iedereen had nog even de tijd om wat te eten om vervolgens in het Hotel spullen te halen en te wachten op de bus die ons weer naar het vliegveld zou brengen.
Voor sommige was het eten van Pasta de Pesto als lunch niet helemaal in goede aarde gevallen wat later op de dag zou leiden tot diverse zieken.
Bij het hotel was het wachten op de transfer naar het vliegveld ook nog een hele zware aangelegenheid voor deze en gene……………..
Zondagavond kwamen we aan op een koud Eindhoven en konden we terugkijken op een meer dan geslaagd trainingskamp! Ondanks een aantal zieken…
Wij willen de mensen die ons gesponsord hebben en de mensen die gesponsord hebben voor de inloopshirts heel erg bedanken dat jullie aan dit avontuur hebben bij willen dragen!!!
Ook de twee supporters Dick van Daal en Gijs van Maaren hartelijk dank voor jullie aanwezigheid!
Het heeft de groep zeker dichterbij elkaar gebracht, wat hopelijk meegaat helpen aan een goed vervolg van de rest van het seizoen!


Deel via: