Nieuws / Wedstrijdverslagen

Nieuwsartikel-afbeelding

Afscheid Hans Keller als selectiespeler

 
Vrijdag 15 juni was de kantine van door de kantinecommissie omgetoverd tot een prachtige ontvangstruimte voor de receptie t.g.v. het kampioenschap van het 1e elftal.

Enkele verenigingen uit de regio gaven gehoor aan de uitnodiging en woonden de receptie bij, evenals een aantal vrijwilligers, sponsoren en andere genodigden.
Het officiële gedeelte werd geopend door voorzitter Ron van het Hof. Namens het College van Burgemeester en Wethouders van Woudrichem, was wethouder Renze Bergsma aanwezig om de club en de spelers namens de gemeente te feliciteren. Adriaan Hakkers sprak namens de businessclub en verraste de vereniging met een mooi cadeau. Namens de supportersclub maakte Henk Romijn de speler van het jaar bekend en werd Thomas Blankers in het zonnetje gezet.

Na gezamenlijk te hebben geproost op de prestatie van het 1e elftal, was er gelegenheid voor een gezellig samenzijn, dat overliep in een mooi afscheid van Hans Keller en vertrekkende spelers.
Onderstaand een fotoverslag van enkele foto’s pupillenkamp, de kampioensreceptie en afscheid Hans Keller en andere spelers van het eerste elftal gemaakt door Bert Keller


Deel via: