Nieuws / Wedstrijdverslagen

Zorgen om Vince Vorthoren

Onderstaand bericht gelezen op de site van vv Altena.

Op 29 juni 2018 kregen Vince Vorthoren (keeper JO8-2) en zijn ouders een verdrietige boodschap.

Op 30 juni berichtten ze daar als volgt over: “En dan ineens lijkt je hele wereld in te storten….. na 3 weken hoofdpijn en diverse ‘mogelijke oorzaken ‘ kregen we gisteren na een mri-scan het nieuws te horen wat geen enkele ouder wil horen: onze lieve zoon heeft een of meerdere tumoren in zijn hoofd. Vannacht is hij geopereerd, omdat de druk in zijn hoofd levensbedreigend bleek te zijn. Wat ons verder te wachten staat weten we niet, maar als gezin gaan we deze strijd aan en zullen we vechten voor de toekomst van onze kleine tijger.”

Op 2 juli komt het volgende bericht: “Morgenochtend zal Vince geopereerd worden, waarbij zoveel mogelijk verwijderd zal gaan worden. Dan zal blijken hoe de werkelijke situatie is en wat het verdere behandelplan zal zijn. Het zal het begin van een lange, onzekere weg zijn, maar we bekijken het maar stapje voor stapje. Zolang er hoop is, blijven we knokken.”

Het bestuur en alle leden en vrijwilligers van v.v. Altena wensen Vince en zijn ouders heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Ook vv Almkerk wenst Vince en zijn de ouders heel veel sterkte. Vince ondergaat de zorgelijke en moeilijke omstandigheden heel dapper en hij stelt het op prijs om een kaart te ontvangen. Het adres van Vince is:

Vince Vorthoren
Sophia Kinderziekenhuis
Afdeling 1 Noord
Postbus 2060
3000CB Rotterdam


Deel via: