Nieuws / Wedstrijdverslagen

Nieuwsartikel-afbeelding

Aftredende bestuursleden


Tijdens de nieuwjaarsreceptie werden ook de aftredende bestuursleden in het zonnetje gezet.

vlnr Hannie Vink, Kees Verwoerdt, Bert Keller en Henk Mijdam

Door een wijziging van de bestuursvorm is het huidige bestuur terug gebracht naar 8 bestuursleden (kernbestuur). Hierdoor zijn een 6-tal bestuursleden afgetreden maar dat wil niet zeggen dat ze niet meer actief blijven in de vereniging. Alle bestuursleden op Henk Mijdam na, blijven hun werkzaamheden die ze al deden voortzetten maar dan als commissie hoofd. 

Henk Mijdam is gestopt, Henk zijn werkzaamheden worden in de betreffende commissie overgenomen door Reen Boevé.  Henk is 20 jaar bestuurslid geweest waarvan de langste tijd voor de terreinen.en ontving daarvoor van de KNVB de gouden waarderingsspeld.

Henk Mijdam

Kees Verwoerdt gaat verder als commissie hoofd gebouwen en onderhoud. Kees is 20 jaar bestuurslid geweest waarvan de langste tijd voor de gebouwen (nieuwbouw en onderhoud) en ontving daarvoor van de KNVB de gouden waarderingsspeld.

Kees Verwoerdt

Hannie Vink gaat verder als commissie hoofd van o.a. P.R., clubblad en website. Hannie is 12 jaar in Almkerk bestuurslid geweest waarvan de langste tijd als P.R. en ook daarvoor nog een 6-tal jaar bij de VV Brakel als secretaris en ontving hiervoor van de KNVB de zilveren waarderingsspeld.

Hannie Vink

Bert Keller gaat verder als hoofd commissie materialen en tenues. Bert is 18 jaar bestuurslid geweest waarvan de langste tijd als materiaal beheerder en ontving daarvoor de zilveren waarderingsspeld van de KNVB.

Bert Keller

De spelden en bijbehorende oorkondes werden uitgereikt door Cees van der Linden van de KNVB.

Ook Nienke van der Meijden en Lisa Verwoerdt gaan verder in de commissies vrouwenzaken en activiteiten. Ze hebben beiden 2 jaar in het bestuur gezeten voor Dameszaken.

Lisa Verwoerdt
Nienke van der Meijden

Allen kregen van onze voorzitter een presentje aangereikt en een mooi boeket bloemen. 


Deel via: