Nieuws / Wedstrijdverslagen

Zaalvoetbal voor de meiden van de MO17

Zaterdag 12 januari verzamelden alle meiden van de MO-17 zich tijdens de winterstop om 15.00 uur in ‘t Verlaat in Almkerk voor een gezellig potje voetbal .Sommigen van hen moesten goed op zoek naar hun schoeisel en voetbaloutfit en er werden ter plekke nieuwe combinaties bedacht wat voor enige verwarring zorgde bij enkele ouders.

Hanno en Theo maakten deze middag een goede verdeling van de meiden waardoor het een (aan elkaar gewaagd )spannend uurtje werd.

Twee teams van 5 meiden streden die middag tegen elkaar. Oftewel het team zonder de oranje hesjes (team 1) en het team met de oranje hesjes (team 2) . Team 1 bestond uit Esmee, Fabienne, Myrthe, Isabelle en Sterre . Zij streden tegen team 2 met daarin Mara, Amber, Isabella, Marte en Indy. Helaas konden Maike, Evy en Nienke i.v.m. hun blessure niet meedoen maar zij zorgden voor de muziek en de support . Na het eerst fluitsignaal begonnen de meiden eerst wat onwennig en leek het soms wel op handbal i.p.v. voetbal omdat het veld wel heel klein was en de uitgooi soms bij de andere keeper terecht kwam. Team 1 kon haar draai sneller vinden en scoorde 5 treffers . Deze werden er in gepingeld door Myrthe, Isabelle en Sterre. Mara en Indy scoorden er ook twee zodat de stand in de rust 5-2 was.

Tijdens de rust was het ook echt rust. De meiden moesten even checken of ze in die 20 minuten online niks gemist hadden en Hanno en Theo konden van de kou uit de roosters bijna niet meer praten . Tijdens de tweede helft bleek dat team 2 (de oranje hesjes) eindelijk warm was ,wat resulteerde in maar liefst 8 doelpunten gescoord door Mara, Amber, Isabella en Indy . Team 1 zorgde nu maar voor twee goals (Isabelle en Sterre) waardoor de eindstand kwam op 8-10 . (als ik in ieder geval goed opgelet heb). Al met al een gezellige, sportieve middag onder leiding van Hanno en Theo met bijpassende muziek die door Peter zeer gewaardeerd werd. Misschien een idee om tijdens de training deze muziek ook te draaien om al het gepuf en geklets van de meiden niet te kunnen horen.

Na afloop werden de spelers getrakteerd op een lekker frietje met een snack en werd er nog gezellig nagepraat . De meiden van de MO17 zijn na de bootcamp van vorige week en het zaalvoetbaltoernooi weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen.

Veel succes meiden, trainers en coaches!


Deel via: