Nieuws / Wedstrijdverslagen

Teambuilding MO15

Woensdag 1 mei, hebben de meiden van de MO15 niet getraind, in plaats van een training hebben ze een speciale verzorgde middag gekregen door oud club lid Rachel Aponza. Rachel is zelf bijna tien jaar actief geweest als speelster bij VV Almkerk, en loopt nu haar eind examen stage bij de Ricardo van Rhijn Foundation.

De Ricardo van Rhijn Foundation is een foundation die (bal)sportactiviteiten organiseert voor jongeren en kinderen. Het is bewezen dat bewegen goed voor je is, het maakt je lichamelijk en fysiek gezonder. Ook helpt het om samen te kunnen werken en laat het mensen binden en samen komen. Hierdoor is het belangrijk dat je al vanaf jonge leeftijd in beweging bent.

Nu ben je als je op een sport zit al bezig met beweging en samen werken. Maar wat een team echt een team maakt is communicatie en acceptatie van elkaar. Daarom hebben de meiden van de MO15 verschillende activiteiten gedaan. Elkaar beter leren kennen, vertrouwens spellen maar ook kennis laten maken met andere sporten. Daarna hebben ze de dag heerlijk afgesloten met pannenkoeken en een sportquiz. Natuurlijk zat er ook een wedstrijd aspect in de dag en waren er twee teams: “De paarden nekken” en “De kip nuggets”. De kip nuggets zijn er vandoor gegaan met de winst, maar deze dag kende geen verliezers. Er is veel gedeeld, veel gesport maar vooral veel gelachen.

Rachel


Deel via: