Nieuws / Wedstrijdverslagen

Indelingen van de samenwerkingsteams MO13 MO15 en MO17

Hieronder de indelingen van de jeugdelftallen (meisjes), vallend onder de samenwerking met V.V. Altena, voor het seizoen 2019/2020. Deze indelingen zijn voorlopig, want door blessures en ledenmutaties kunnen de teams wijzigen. Ook bij gewijzigde inzichten met betrekking tot de ontwikkeling van spelers, kan de teamsamenstelling veranderen.

Trainingslocatie en overzicht trainingen worden op een later tijdstip bekend gemaakt.
In overleg met de trainers zijn we tot onderstaande lijst gekomen. In de lijst vinden haast geen wijzigingen plaats. Daarom is besloten geen inloopspreekuur te houden. Zijn er toch nog vragen dan kunt u contact opnemen met Esther Eckhardt.

Vanwege de privacywetgeving kunnen we niet de volledige namen vermelden. De namen zijn in willekeurige volgorde.

 


Deel via: