Nieuws / Wedstrijdverslagen

NA DE ZOMERVAKANTIE STARTEN MET VOETBAL?

Nog ruim 1 week en dan gaan de kinderen weer naar school. Bij ouders van jonge kinderen is dat vaak ook de periode om te kijken welke sport bij hun kind zou passen. Bij voetbalvereniging Almkerk is deze drempel heel laag en kunnen kinderen vrijblijvend de sport komen ontdekken. In het kort zijn de ‘spelregels’ als volgt:

In principe is er geen minimum leeftijd, maar de ervaring leert ons wel dat 4 jaar toch wel zo’n beetje de ondergrens is. Alhoewel dit natuurlijk per kind kan verschillen. Als ze nog te jong zijn, missen de kinderen vaak de motoriek of de kracht om enigszins uit de voeten te komen. Onze jongste voetballertjes (geboortejaar 2013 of jonger) komen in de JO7 en gaan in het nieuwe seizoen trainen op dinsdagavond van 18.00-19.00uur. De trainers zijn Menno van der Vliet, Rob Broekhuijsen, Erwin Wannet en Dennis Verhoeven. De eerste training start weer op 27 augustus. Nieuwelingen mogen geheel vrijblijvend een aantal trainingen proberen om zo te ontdekken of voetbal inderdaad iets voor hun is. Na circa 3 trainingen willen we vragen om een keuze te maken en daarbij een inschrijfformulier (zie website) in te vullen en in te leveren bij ondergetekende. Daarna is het nog zo dat het eerste half jaar geen contributie betaald hoeft te worden als soort extra bedenktijd. Als er nog twijfels zijn, kun je natuurlijk ook een keer bij een training gaan kijken, om te zien hoe het er allemaal aan toe gaat.

Daarnaast kun je kiezen om voorlopig alleen de trainingen te volgen of als dat allemaal goed bevalt, kun je natuurlijk ook echte wedstrijden gaan spelen. Dit gebeurt op een apart JO7-veld in een officieel blauw-wit tenue waarbij 4 tegen 4 wordt gespeeld.

Ben je van geboortejaar 2012 of ouder, dan graag het verzoek om contact op te nemen met ondergetekende. In onderling overleg gaan we dan proberen een passend team te zoeken.

Met vriendelijke groet,

René van Haaften

Trainer ST Altena-Almkerk JO13-1

Technisch coordinator JO7/JO9/JO11-pupillen

06 – 20735422


Deel via: