Sleeuwijk JO7-2 – Almkerk JO7-2 0-10

Zaterdag 02-11-2019

Eerste overwinning JO7-2 is een feit… en wat voor één!

Na 2 weken geen wedstrijd te hebben gehad konden Milou en de jongens zich weer opmaken voor een wedstrijd tegen Sleeuwijk JO7-2. Coach Dennis vroeg in de kleedkamer voor de wedstijd waar de spelers op moesten letten… “Goed overspelen” werd als eerste gezegd. En dat is ook exact wat er gebeurde tijdens deze wedstrijd. De wedstrijd had een bruisende start doordat de spelers steeds goed druk leverden op de tegenstander! Daan had de woorden van Dennis van de vorige wedstrijd goed in z’n oren geknoopt, door eens vaker te schieten op doel. Dit resulteerde in de eerste helft al in 6 goals voor Daan. Dribbelkoning Daley heeft ook nog veel kansen gehad, maar was helaas onfortuinlijk in de afronding. Dit wordt as dinsdag trainen op afronding voor Daley . Door een goed geplaatst schot van Ruben was de ruststand van 7-0 een feit. In de rust verhoogde Dennis nog even de druk op de spelers door een zakje chips te beloven als ze de 0 zouden houden. Hier werd in de 2e helft goed gehoor aan gegeven door goed verdedigend werk van Twan bij een doorgebroken speler, die vervolgens beloond werd met een schouderklop van z’n teammaat Ruben (wat een teamplayers!). Inmiddels werden de spelers (en het publiek) op de proef gesteld door een flinke stortbui. Paraplu’s waaiden kapot, broekspijpen van ouders werden kletsnat en alle meiden van de tegenstander zouden graag willen schuilen, maar onze Milou bleef uitstekend verdedigend werk verrichten waarbij we de 0 konden blijven houden! Ook in de 2e helft werden vele kansen onbenut gelaten maar Daley en Twan wisten, ondanks extra verdedigend werk van de tegenstander, toch te scoren met de 8e en 9e goal. Tegen het einde van de wedstrijd kreeg JO7-2 nog een hoekschop… de bal werd richting de 2e paal geknald, ging alles en iedereen voorbij en de vrij staande Luuk knalde met een prachtige krul de bal in de kruising! Eindstand 10-0! Onze eerste overwinning na 4 wedstrijden, die dankzij fantastisch teamspel is binnengehaald. Hier mogen we trots op zijn! Volgende week hopen we deze lijn door te mogen trekken als we thuis spelen tegen Woudrichem JO7-2.