Nieuws / Wedstrijdverslagen

Staf en eerste elftal bedanken sponsoren voor nieuwe kleding en tassen.

Na afloop van de wedstrijd Almkerk 1 – Montfoort 1 werden er in de bestuurskamer sponsoren in het zonnetje gezet voor hun bijdrage voor het aankleden van de staf en het schenken van tassen voor ons eerste elftal.

Nico Kostense, van Kostense & Partners heeft de staf voorzien van nieuwe overhemden en pullovers , helaas heeft hij op het laatste moment moeten afzeggen. Arjan Kant van Alfa accountants en adviseurs, heeft ons voorzien van nieuwe coachjassen. Laurens van Wijk van MSA, heeft het eerste elftal voorzien van nieuwe tassen, hij heeft hiervoor al een mooie elftalfoto ontvangen, zijn vrouw Wilma is net zo belangrijk voor dit bedrijf, zodat wij haar een bloemetje hebben overhandigd.


Deel via: