Nieuws / Wedstrijdverslagen

Superverloting 

Geen voetbal activiteiten, een grote teleurstelling voor velen maar het gezonde verstand zegt dat het een goede beslissing is. De gezondheid van een ieder gaat voor alles. Maar waarvoor we niet direct in groepsverband voor bij elkaar behoeven te komen is het verkopen van onze loten van de jaarlijkse Superverloting. We hopen dat ondanks alle teleurstelling van niet voetballen toch de animo opgebracht kan worden om onze loten aan de man te brengen. We hebben daar nog tot 9 april de tijd voor. Bij deze het vriendelijke verzoek aan een ieder die een boekje ontvangen heeft toch te proberen zijn lootjes te verkopen. We hebben deze inkomsten echt hard nodig om jullie allemaal met goed materiaal aan het voetballen te houden. Inleveren kan tijdens deze niet voetballende periode elke donderdagavond, met ingang van a.s. donderdag 19 maart in de bestuurskamer vanaf 20.00 uur. Mocht U nog een tweede of derde boekje willen hebben dan is dat uiteraard mogelijk. Bij degenen waar het echt niet uitkomt deze te verkopen, wacht dan niet met terugbrengen tot de laatste donderdag. Bij voorbaat bedankt ! 


Deel via: