Nieuws / Wedstrijdverslagen

Eindstand Klaverjaskampioenschap 2019/2020

Klaverjaskampioenschap VVA

Op 11 september is het klaverjassen bij VVA hervat. Er was sinds 6 maart niet meer gespeeld.

Normaal loopt het seizoen van september tot en met mei. Door de coronaperikelen kon de strijd om de cup met de grote oren in april en mei niet worden afgerond. Op 11 september werd onder adequate coronamaatregelen de finale speelronde van het seizoen 2019-2020 gespeeld.

Helaas kon Maarten van Drunen zijn leidende positie in het klassement op 11 september niet verdedigen, omdat hij moest werken (hij kan nog niet rondkomen van alleen het klaverjassen). Gelukkig blijft de bokaal wel in de familie. Ria van Drunen is de nieuwe kampioen, zij volgt Adriaan Verwoerdt op.

Hendri ’t Lam werd met miniem verschil 2e en Arie Verwoerd op gepaste afstand 3e.

Gerard Roubos wist beslag te leggen op de Pittenbokaal.

Rectificatie: In de oktober-editie van Noar Vurre wordt Gerard Roubos als vorige kampioen vermeld. Dit is niet correct, Gerard werd kampioen in het seizoen 2017-2018, Adriaan Verwoerdt werd (postuum) kampioen van het seizoen 2018-2019.

De prijswinnaars:

1e prijs                Ria van Drunen                33.574 punten

2e prijs                Hendri ‘t Lam                    33.517 punten

3e prijs                Arie Verwoerdt                 32.753 punten

Pittenkoning     Gerard Roubos                  11 pitten

 

Volledige uitslag

 

 


Deel via: