Nieuws / Wedstrijdverslagen

TITELKANSEN VOOR JEUGDTEAMS

JO9-1

JO11-1

Ondanks dat het nog vroeg in het seizoen is, zijn er aanstaande zaterdag toch al titelkansen voor 2 jeugdteams. Door de invoering van het zogenaamde ‘4-fasen’ voetbal, wordt het seizoen voor de pupillen in 4-en gedeeld. Na 6 wedstrijden worden dus al de eerste eindstanden opgemaakt. Zowel onze JO9-1 als de JO11-1 hebben tot nu toe al hun wedstrijden gewonnen en kunnen dus wellicht zaterdag de champagne al laten knallen! Om het zover te laten komen, kunnen ze natuurlijk alle support gebruiken. Iedereen is dus welkom om deze toppers te komen aanmoedigen. Het programma voor zaterdag ziet er als volgt uit:
8.30uur  veld C  Almkerk JO11-1 – BZC’14 JO11-1
10.00uur  veld E  Almkerk JO9-1 – Kozakken Boys JO9-1
Namens de jeugdcommissie veel succes jongens!

Deel via: