Nieuws / Wedstrijdverslagen

ALMKERK JO9-1 EN JO11-1 KAMPIOEN

In een eerder artikel werden de kampioenswedstrijden van de JO9-1 en JO11-1 al aangekondigd. Er is natuurlijk niks zo moeilijk om vervolgens ook aan die hooggespannen verwachtingen te voldoen. Zaterdag 16 oktober was het dan zover, 2 kampioenswedstrijden op ons sportcomplex aan de Sportlaan. Al om 8.30uur mocht de JO11-1 het kampioenenbal aftrappen met een wedstrijd tegen BZC’14 JO11-1. Echt spannend werd deze wedstrijd echter nooit en hij eindigde dan ook in een 14-1 overwinning voor onze talenten. Dit was ruim voldoende voor het kampioenschap in de 3e klasse!

JO11-1

Vervolgens mocht om 10.00uur de JO9-1 aantreden op ons mooie pupillenveld naast de kantine. Tegenstander hier was het altijd lastige Kozakken Boys JO9-1. Maar ook deze jeugdploeg was door hun trainers goed klaargestoomd om onder druk te presteren. Dit resulteerde in een royale overwinning van 8-1 voor de blauw-witten en daarmee dus ook het kampioenschap in de 2e klasse. Na afloop lag er voor de mannen een mooi T-shirt en prachtige beker klaar, wat natuurlijk mooie plaatjes opleverde voor het plakboek.

JO9-1

De kampioenen hebben allemaal vanuit de vereniging een leuke bioscoopbon ontvangen en van onze supportersvereniging mocht er friet met snacks worden gegeten in de kantine. Namens de jeugdcommissie alle spelers en natuurlijk ook de begeleiding van harte gefeliciteerd met deze mooie prestaties!

Deel via: