Nieuws / Wedstrijdverslagen

Nieuwsartikel-afbeelding

Laatste oproep: Lever je lotenboekjes in!

Beste leden,

A.s. zaterdag vindt de trekking voor de superverloting plaats. Afgelopen zaterdag was de deadline om je boekje, al dan niet verkocht, in te leveren. Van vele leden hebben wij de boekjes inmiddels ontvangen, waarvoor dank. Echter van ongeveer net zo veel leden hebben wij hun boekje nog niet terug gekregen.

We verzoeken iedereen die zijn boekje nog niet ingeleverd heeft, dat alsnog zo snel mogelijk te doen. Ingeleverde boekjes moeten nog verwerkt worden voor de trekking. Boekjes kunnen worden ingeleverd in de melkbus in de bestuurskamer. Wil je de boekjes op een ander moment inleveren dan kan dit in de brievenbus bij het sportpark. Deze vind je bij het kassahokje aan de ingang van het sportpark.

We hopen op jullie medewerking.

Voor de duidelijkheid: De voor a.s. zaterdag geplande Bingo-avond zal zoals eerder gecommuniceerd i.v.m. de Oranjefeesten in Almkerk niet doorgaan. De trekking van de superverloting vindt wel gewoon a.s. zaterdag plaats in de kantine.

Met blauwwitte groet,
Hans Keller


Deel via: