Nieuws / Wedstrijdverslagen

Teamuitje JO9-1

Afgelopen zaterdag is het J09-1 team afgereisd naar Breda naar de locatie Strand Binnen waar ze op Expeditie Robinson gingen.
Robinson Crusoe was na een schipbreuk op het onbewoond eiland Strand Binnen aangespoeld. Hij had geen idee hoe hij moest overleven en hij kon wel wat hulp gebruiken! Dus dit was de kans om te gaan overleven op een onbewoond eiland. Tijdens het uitje werd het team opgedeeld in twee groepen waarbij ze samen tegen elkaar gingen strijden door het spelen van verschillende spellen zoals een memory spel, een kamp bouwen, voetballen, estafetterace, puzzel oplossen en een mega twister.
Natuurlijk was er tussen de spellen door tijd om wat te drinken en uit te rusten.
Het was een zeer geslaagd uitje en de spelers en begeleiding hebben erg genoten.


Deel via: