Nieuws / Wedstrijdverslagen

Afsluitingsavond JO15-1

Afgelopen vrijdag 30 Juni heeft het elftal van de JO15-1 weer een fantastische mooie afsluitingsavond gehad van het afgelopen voetbalseizoen ’16-’17.
We werden welkom geheten door de organisatie d.m.v. een welkomstdrankje en een woordje van de presentator die avond, Pieter v/d Wiel.
De gehele groep werd verdeeld onder de spelers, vaders en moeders. Met die verdeling gingen we een denk en doe spel spelen.
Na de eerste ronde van spelen, was het tijd om te gaan eten. Er stond van alles klaar voor een heerlijke BBQ met friet.
Voordat de tweede ronde begon, werd de staf d.m.v. de presentator die avond, bedankt voor hun inzet van het afgelopen jaar. Hij sprak dit uit namens de ouders.
Na de tweede ronde van de denk en doe spel, werd de balans opgemaakt en kwam er een winnaar die avond uit de bus. Het waren de spelers onder leiding van captain Remon.
Na de spelen gingen we weer met z’n allen naar buiten voor een gezellige borrel.
Alles was tot in de puntjes geregeld. Ik wil nogmaals de organisatie (Corine, Rianne, Pieter en Marco) van die avond, ontzettend bedanken voor hun inzet. TOP.
Natuurlijk wil ik de spelers ontzettend bedanken voor hun inzet van het afgelopen seizoen. We waren wel wat te hoog ingedeeld, maar we bleven altijd positief en enthousiast om toch maar weer de 3 punten binnen te slepen. Geweldig jongens, bedankt.
Ook wil ik de rest van de staf ontzettend bedanken voor hun inzet. Marco, was er bijna altijd om te vlaggen en Jacco voor zijn goede verzorging en betrokkenheid naar de spelers. En Remon voor zijn duidelijke trainingen/coaching en positiviteit als trainer/coach.
Het was weer een mooi seizoen.
In bijlage de foto’s, als compilatie van deze gezellige avond.

Deel via: