Nieuws / Wedstrijdverslagen

Nieuwsartikel-afbeelding

Mixtoernooi 2017

Mixtourmooi nieuwe stijl afgelopen zaterdag 1 juli groot succes.

Vorig jaar is besloten om jaarlijks de eerste zaterdag van juli een mixtournooi nieuwe stijl te gaan houden. Vorig jaar kort van te voren opgezet en met 6 teams gestart, Dit jaar zouden we er eerder werk van maken om meer teams van buitenaf te krijgen. Anja Verwoerdt ontwerpt een flyer en deze wordt 27 mei op onze website en op facebook gezet. Kort daarna komen de eerste inschrijvingen binnen. Er wordt een tournooi commissie gevormd met Martijn van der Pluim, Lisa Verwoerdt, Adriaan Verwoerdt, Arie Verwoerdt en later sluit ook nog Pim van de Nieuwenhuizen aan.Uiteindelijk schrijven er maar liefst 23 teams in. Er komen 4 poules, 3 met 6 teams en 1 met 5 teams.Die spelen een halve competitie met 7-tallen. Per team was het verplicht om minimaal 2 dames in het veld te hebben. De nummers 1 en 2 van de poules speelden nog een kruisfinale en de winnaars daarvan speelden nog voor de 1e t/m. de 4e plaats. De meest creatieve team namen kwamen naar voren.Omroepster Hannie had soms moeite met de uitspraak. Alle teams zijn op komen dagen. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind. Aan het begin van de week zag het er nog somber uit, een voorspelling van 16 graden en 12 mm regen. Het was gelukkig op een kort miezer buitje na de gehele middag droog en het was ook rond de 20 graden. Uiteindelijk prima voetbal weer. Door de wedstrijden vanuit de bestuurskamer te laten aanvangen is alles exact op tijd verlopen. De uiteindelijke winnaar van de hoofdprijs, €250,- ging naar het team De Broertjes met Bart Dirven als leider. Gefeliciteerd luitjes ! We hopen alle teams volgend jaar weer terug te zien. We kunnen terug kijken op en zeer geslaagde middag. Dank aan alle medewerkers, ik ga ze hier niet noemen, want dan vergeet ik er vast. Het was in elk geval gezellig opgetuigd met ee buiten tap, Pizza bakker, haring en luxe broodjes verkoop en een BBQ. Dus een behoorlijke verscheidenheid aan eten en daar is goed gebruik van gemaakt. Voor de kleine bezoekers waren er gratis pannekoeken en een springkussen, dus vertier voor jong en oud. Na de prijs uitreiking werd ook afscheid genomen van Mario en Mary omdat het de laatste keer was dat ze in de kantine achter de bar stonden. Het volgende seizoen zullen ze aan de andere kant van de bar staan. Hieronder een fotoverslag van deze middag.


Deel via: