Almkerk JO11-3 – Heerjansdam JO11-5 12-0

J011-3 zorgt voor een doelpuntenregen in bekerduel…..

Vandaag de allereerste volledige wedstrijd van het nieuwe JO11-3 team van dit jaar.

We begonnen met een experimentele opstelling die, naar bleek later, goed uitpakte. Kevin op het doel, Jasper rechtsachter, Timo linksachter, Thomas rechtsmidden, Levi linksmidden, Stijn rechtsvoor, Sem linksvoor en Stan als eerste wissel.

Nadat de scheidsrechter had gefloten zat de vaart er al goed in. We maakten al snel 1-0 doordat Levi een corner van Thomas inschoot. Dat smaakte naar meer. Timo was mee naar voren gegaan en met een afstandsschot, dat via een tegenstander afketste, maakte hij de 2-0. Dat kan ik ook dacht Stan, en schoot de 3-0 binnen. Heerjansdam probeerde wanhopig uit te verdedigen maar haalde een speler van ons neer. Thomas liet het net bollen via de penalty en bracht de stand op 4-0. Stan bracht voor rust de stand op 5-0. Met opgeheven hoofd naar de limonade!

In de rust nog even wat aandachtspunten aangestipt en met luid gejoel weer naar het veld.

Bam! Thomas scoorde al snel de 6-0. Kevin voetbalde wat meer mee en bracht de bal weer keurig in het spel. Thomas bracht met een schot met links de stand op 7-0. Heerjansdam probeerde wat terug te doen en voerde de druk op. Daar profiteerde Thomas van door de bal af te pakken en Sem in stelling te brengen: 8-0. Sem maakte de 9-0, terwijl Jasper en Timo de boel goed dichthielden. Levi en Thomas verdeelden het spel naar Stijn die er 10-0 van maakte. Sem werd nog een aantal keer in stelling gebracht en maakte er uiteindelijk 11-0 en 12-0 van.

Dat biedt perspectief! Goed gedaan jongens!