Nieuws / Wedstrijdverslagen

Voetbaldag

Tijdens de herfstvakantie heeft de jeugd van vv Almkerk/Altena weer een mooie voetbaldag gehad o.l.v Hans Kant en John de Jong.

De jeugd werd begeleid door een aantal jeugdtrainers in spe nml Jorg Kant, Rodney de Jong, Toon v Drunen, Nick Kant, Twan vd Stelt, Luuk Hoeke en Andres Kwetters. Namens de jeugdcommissie willen we deze kanjers ontzettend bedanken voor hun inzet.

In de ochtend ging de jeugd van 9 t/m11 jaar van start. De groep bestond uit 16 spelers. De training bestond voornamelijk uit techniek vormen, door de trainers goed over nagedacht. Natuurlijk zit er ook weer een partijvorm in en natuurlijk ook de pannakooi. Leuk om te zien en te horen hoe ze elkaar aansporen en aanmoedigen. Aan het eind van de trainingssessie werden er nog prijzen uitgedeeld voor winnaar latje trap en winnaar pannakooi. ook kregen ze allemaal op het eind een bekertje drinken en een zakje chips. Aan de koppies te zien hebben ze het allemaal fantastisch naar hun zin gehad.

In de middag kreeg de jeugd van 12 t/m14 jaar de kans hun kunsten te laten zien. Deze groep was een stukje kleiner, waardoor er besloten werd een vorm uit het parcours te halen. Desalniettemin hebben ook zij een hele mooie middag gehad met genoeg uitdagingen. Ook zij kregen de kans om een leuke prijs in de wacht te slepen. Ook na afloop lekker een bekertje drinken en een zakje chips.

Namens de jeugdcommissie willen we Hans Kant en John de Jong ontzettend bedanken voor hun inzet en inbreng deze dag.

Na de winterstop is het de bedoeling dat we weer een soortgelijke dag voor de jeugd gaan organiseren. We hopen ook dan op een grote opkomst. ​​​​​​


Deel via: