Nieuws / Wedstrijdverslagen

Pechvogel Sven van der Westen (JO11-1)

Sven van der Westen, alias Dolberg, is de onomstreden spits van v.v. Almkerk JO11-1. Tijdens de uitwedstrijd bij Groot-Ammers had ie echter behoorlijke pech. Nadat Sven eerst de bal op fantastische wijze had afgepakt van zijn tegenstander, liet deze verdediger het daar niet bij zitten. In het 2e felle duel om de bal, belandde Sven ongelukkig op het kunstgras. Normaal is ie een bikkel eerste klas, maar nu moest hij toch de strijd staken. Daardoor was al een vermoeden dat het wel menens zou kunnen zijn. Na een bezoek aan de huisartsenpost was inderdaad de diagnose een gebroken sleutelbeen.

Die arm in een mitella is nog niet zo erg, maar een paar weken niet kunnen voetballen is natuurlijk veel erger! Balen voor Sven en balen voor de hele ploeg. Om Sven te steunen tijdens zijn revalidatie heeft hij tijdens een training van z’n ploeggenoten een aardigheidje gehad in de vorm van een bioscoopbon met het nodige snoep. We wensen Sven nog veel succes met het laatste gedeelte van de revalidatie, zodat ie weer snel bij de groep kan aansluiten.


Deel via: