Nieuws / Wedstrijdverslagen

RABO Clubkas Campagne

Na vorig jaar willen we dit jaar ook weer meedoen met de Rabo Clubkascampagne. Tot 2016 hadden we de Rabo Fietsdag, een heel mooie manier om er lekker op uit te gaan waarbij je gelijk je vereniging financieel een steuntje in de rug te geven. Sinds vorig jaar is er de Rabo Clubkascampagne. We hebben vorig jaar voor de eerste keer deelgenomen en dat heeft al gelijk een mooie bijdrage opgeleverd. Je kunt dan, als lid van de Rabo Bank je favoriete vereniging(en) steunen door er een stem op uit te brengen. Hoe gaat dat in zijn werk ?, Leden van Rabobank Altena stemmen van 22 maart tot en met 8 april 2018. Leden ontvangen aan het begin van de stemperiode een unieke stemcode, waarmee ze kunnen stemmen. Om te kunnen stemmen moeten leden vóór 1 maart 2018 lid zijn van de Rabobank. Om lid te kunnen zijn/worden moet je wel een rekening hebben bij de Rabobank.


Deel via: