Nieuws / Wedstrijdverslagen

Uitslag klaverjassen

Op vrijdagavond 25 mei is de klaverjascompetitie van de VVA 2017/2018 afgesloten.

De competitie bestond uit 9 speelavonden. Over het gehele seizoen bleek Gerard Roubos de sterkste speler, Hij wist 4 van de 9 avonden te winnen en ging na de voorlaatste avond met een comfortabele voorsprong van ruim 800 punten aan de leiding. Gedurende laatste speelavond wist Adriaan Verwoerdt het Gerard toch nog moeilijk te maken. Na 2 bomen (spellen) was het verschil nog slechts enkele tientallen punten, waardoor de laatste boom allesbeslissend werd. Gerard wist zich te herpakken en stelde zijn titel met gewaagd spel veilig. Adriaan moest genoegen nemen met de tweede plaats en Tonny Klootwijk, de kampioen van vorig jaar, legde beslag op de derde plaats.

Het podium:

1. Gerard Roubos 39.029 punten

2. Adriaan Verwoerdt 38.752 punten

3. Tonny Klootwijk 37.820 punten

Ans Groenenberg wist met 13 pitten beslag te leggen op de titel Pittenkoningin.

De volledige uitslag en de speeldata voor komend seizoen vindt u in de bijgevoegde bestanden.

Het klaverjascomité


Deel via: