Nieuws / Wedstrijdverslagen

Nieuwe keeperstrainer voor pupillen

De laatste jaren hebben we de functie keeperstrainer pupillen helaas niet optimaal kunnen invullen. Als jeugdcommissie zijn we dan ook verheugd te melden dat we vanaf volgend seizoen deze functie volwaardig kunnen invullen. Jacco Pellekaan zal namelijk met ingang van augustus 2018 de nieuwe keeperstrainer voor de pupillen worden. Als oud keeper van het 1e elftal en in de jeugd nog uitkomend voor RKC Waalwijk, hebben we daarmee een zeer ervaren man gevonden. Jacco wil zijn kwaliteiten graag overdragen op zijn zoon Roy, die vanaf het komend seizoen voor het eerst het doel gaat verdedigen van de JO8/9. Gelukkig wil Jacco dat ook doen voor de complete groep keepers van de JO8/9 en JO11. Een mooie gelegenheid dus om deze kinderen reeds op jonge leeftijd de fijne kneepjes van het vak bij te brengen.

Jacco en alle keepers alvast veel succes voor volgend seizoen!


Deel via: