Nieuws / Wedstrijdverslagen

ST Almkerk/Altena MO15-1 – MVV’58 MO15-2 5-0

Het was een koude zaterdag ochtend. De wedstrijd begon om half 9.

We begonnen goed aan de wedstrijd. We hadden meteen veel kansen.

Toen na enige tijd ging die er eindelijk in. Quinty had gescoord. Toen kreeg Lisanne de bal voor de voet en schoot. Hij ging net naast. Toen scoorde Denise. We kregen een vrije trap. Lisanne nam hem, ze schoot tegen de paal aan. Was wel een heel mooi schot. Toen had Sanne een mooi doelpunt. En daarna had Lieke nog gescoord. Het was rust. We stonden 4-0 voor. Even de kleedkamer in om op te warmen. We begonnen ook weer goed aan de tweede helft. Caro kreeg een goeie voorzet en scoorde. Mvv’58 was de tweede helft wel sterker. Ze kregen ook wat kansen, maar de verdediging stond goed, dus ze hadden niet echt gevaarlijke kansen. We wonnen uiteindelijk met 5-0.

Lieke en Floor


Deel via: