Nieuws / Wedstrijdverslagen

Nieuwe voorzitter V.V. Almkerk – Hans Keller volgt Ron van het Hof op.

Ron van het Hof heeft aangekondigd dat hij, wegens drukke werkzaamheden, genoodzaakt is zijn functie van voorzitter op 1 juni a.s. neer te leggen.
Het bestuur heeft begrip voor dit besluit en is dankbaar voor zijn inzet in de afgelopen jaren.

Er is inmiddels een opvolger gevonden. Met trots kondigt het bestuur aan dat Hans Keller, een man van de club, die nog actief de voetbalsport bedrijft, bereid is gevonden het voorzitterschap per 1 juni 2020 op zich te nemen.

Bijlage Ron:

Beste leden, spelers, vrijwilligers, supporters, sponsors, fans en vrienden van V.V. Almkerk,

Toen mij gevraagd werd het voorzitterschap op me te nemen, heb ik diep moeten nadenken of ik die belangrijke taak, naast mijn drukke baan, wel op me zou moeten nemen. Omdat de kandidaten niet voor het oprapen lagen en mijn Almkerk hart zich deed spreken, ben ik overstag gegaan.

Zo begon mijn bijdrage aan de Presentatiegids 2018, nadat ik het voorzitterschap van V.V. Almkerk op me had genomen.

Destijds ben ik gevraagd om het voorzitterschap op me te nemen. De functie heb ik toen aanvaard omdat ik graag wilde bijdragen aan de nieuwe bestuurlijke inrichting van de club. Ik zag mogelijkheden om, samen met het kernbestuur, het enthousiasme en de inzet van de vele vrijwilligers verder te versterken en nieuwe, aanvullende, initiatieven aan te wakkeren.

Intussen is er, in plezierige- en constructieve samenwerking binnen het kernbestuur, al veel bereikt en in gang gezet.

Helaas moet ik nu aankondigen dat ik mijn functie van voorzitter van onze prachtige vereniging m.i.v. 1 juni a.s. moet opzeggen, omdat deze functie niet gecombineerd kan worden met mijn nog verder toegenomen werkzaamheden.
Deze mededeling doe ik met een bezwaard hart, maar ook met een glimlach, omdat het bestuur een nieuwe, jonge, capabele voorzitter kan voordragen.

Het is prachtig dat er zoveel enthousiaste en actieve vrijwilligers actief zijn binnen de vereniging en dat ik daaraan als vrijwilliger ook een bijdrage heb mogen leveren.

Ik hoop af en toe nog met jullie “bij de voetbal” het glas te mogen heffen, want natuurlijk blijf ik als lid V.V. Almkerk volgen.

Met dank aan de leden, medebestuursleden, vrienden en sponsoren van V.V. Almkerk en onze nieuwe voorzitter heel veel succes toewensend,

Ron van het Hof.

Bijlage Hans:

Aan de leden.

Zoals het klokje thuis tikt…. Nou, dat thuis is voor mij onze voetbalvereniging Almkerk. Op mijn 5e jaar ben ik hier begonnen met voetballen. Mijn vader, broertjes en ikzelf waren vaak meer op het voetbalveld te vinden dan bij ons thuis aan de Anjerlaan. Toen ik recent gevraagd werd om voorzitter te worden, was de keuze dan ook niet moeilijk. Ik ben blij verrast en vereerd dat ik vanaf 1 juni a.s. in deze nieuwe rol mijn steentje bijdragen aan onze mooie vereniging.

Op dit moment kunnen we even niet ‘thuis’ komen. De velden blijven leeg. De tap blijft dicht. Natuurlijk zijn er op dit moment grotere problemen dan niet kunnen voetballen. Maar ik denk dat we allemaal het voetballen en het sociale contact dat daarbij hoort erg missen. Want wat is er lekkerder dan, na een klinkende overwinning, met een drankje in je hand, samen met je teamgenoten van de lentezon te genieten?

Deze dingen zijn altijd vanzelfsprekend geweest. Maar nu ineens niet meer. Aan alles komt een eind, en gelukkig zal dat ook met deze voetbaldroogte zo zijn. Als we iets kunnen leren in deze periode, dan is het wel hoe mooi het is om samen ergens voor te werken. Hoe belangrijk het is om iets voor elkaar over te hebben. En hoe leuk het is om samen plezier te hebben op het veld, in de kleedkamer of in de kantine.

Ik hoop daarom dat als we straks weer de wei in mogen, we er even bij stil staan hoe mooi het is om voetballer te zijn. Hoe mooi het is om deel uit te maken van onze vereniging. En dat dat ons motiveert om samen de schouders er onder te blijven zetten, binnen en buiten het veld. Want v.v. Almkerk, dat zijn wij allemaal. En samen zijn wij onverslaanbaar!

Hans Keller.

Hans Keller


Deel via: