Nieuws / Wedstrijdverslagen

Alle kinderen mogen meedoen.

We leven op dit moment in een zeer onzekere tijd. Het coronavirus heeft ons dagelijks leven volledig op zijn kop gezet. Voorlopig is het eind van deze nieuwe situatie nog niet in zicht, maar de medische en maatschappelijke gevolgen worden iedere dag duidelijker. Deze crisis zal veel mensen ook in financiële problemen brengen en daarom lijkt het ons zinvol om Stichting Leergeld West-Brabant Oost onder de aandacht te brengen. De stichting zet zich, onder meer in de gemeente Altena, in voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar, die door financiële krapte van hun ouders niet mee kunnen doen met hun leeftijdgenootjes bij bepaalde binnen- en buitenschoolse activiteiten.

Als uw kind niet mee kan doen door financiële omstandigheden thuis, wijzen wij u op deze stichting en de mogelijkheid tot het aanvragen van ondersteuning via www.kindpakket.nl.

Bestuur V.V. Almkerk.


Deel via: