Nieuws / Wedstrijdverslagen

Hoe het is om te trainen tijdens de corona periode?

Na een paar voetballoze weken mogen we eindelijk het Almkerkse veld weer op. Aan het begin wat onwennig met de nieuwe maatregelen (én nieuwe teamgenoten), maar al snel keerde het oude vertrouwde gevoel weer terug. Ook al is het nu zonder partijspel en duels, toch weet trainer Ad van Seeters het intensief en uitdagend te houden voor de gehele groep. Het is goed dat we ondanks de competitie- stop toch in beweging blijven, zodat we niet teveel conditieverlies oplopen.

De komende weken zullen we zeker nog aangepast trainen, maar hopelijk hebben we snel weer een concreet doel om naar toe te werken. We gaan er volgend seizoen weer vol voor om er een topseizoen van te maken, samen met de trouwe supporters, vrijwilligers en staf van deze mooie club. We gaan er alles aan doen om er in het aankomende jubileumjaar (75-jarig bestaan) van de club een schitterend voetbaljaar van te maken. We kijken er naar uit om iedereen weer langs de lijn te zien.

Jonathan van Eerd
Luc van Dongen (nieuwe keeper)

Jonathan van Eerd

Luc van Dongen


Deel via: