Nieuws / Wedstrijdverslagen

Arkel VR2 – Almkerk VR2    4-6 (4-3)

Zaterdag 9-10-2021
Aanpikken of afhaken dat was het devies van deze ochtendwedstrijd onder een heerlijk najaarszonnetje in het pittoreske Arkel.
Arkel Vr2 was de competitie begonnen met een 1-2 nederlaag tegen HSSC Vr2 maar had vorige met een 0-13 overwinning de eerste driepunter weten binnen te halen en tevens een positieve boost aan het doelsaldo gegeven in de uitwedstrijd bij Noordeloos Vr3.
Kortom we waren gewaarschuwd en scherpte was geeist van onze meiden.
Nou de eerste helft was het niet altijd even scherp aan allebei de kanten wat resulteerde in een uiterlijkst vermakelijk foutenfestival waarin een aantal schitterende doelpunten van beide teams te noteren waren. Toen de kruitdampen waren opgetrokken en de uitstekende scheidsrechter Radstaat voor het rustsignaal had geblazen stond er 4-3 voor Arkel Vr2 op het scorebord. De eerste helft was voorbij gevlogen, en allebei te teams waren twee keer op voorsprong gekomen in de eerste helft, eerst Arkel met 1-0 en later wij zelf met 1-2 en 2-3, en vervolgens was het weer de beurt aan de Arkels meiden 4-3
De tweede helft met een kleine aanpassing in de opstelling was van een heel ander kaliber, ondanks dat Arkel Vr2 ook nog wel een aantal mogelijkheden had gehad trokken onze meiden uiteindelijk toch wel verdient aan het langste eind wat een 4-6 einduitslag opleverde, en ook hierbij konden we weer een paar geweldig mooi uitgespeelde doelpunten bewonderen.
De meiden hebben ook deze morgen weer hard moeten werken om de drie punten over de streep te trekken wat zeker een compliment waard is.
De speelsters deze wedstrijd waren Milou, Esmee, Amber, Fabiënne, Isabella, Myrthe, Evy, Annika, Fleur II, Nienke Verbruggen, Lisa, Mara, Sterre en Indy. De goals werden gescoord door Lisa 2x en Indy 4x

Volgende week wacht weer een thuiswedstrijd tegen SVS’65 uit Spijk en de aftrap is om 12:00 uur


Deel via: