Nieuws / Wedstrijdverslagen

Almkerk-trainer Ad van Seeters vreest niet voor crisis na 5-1 nederlaag bij FC De Bilt

ALMKERK • Almkerk-trainer Ad van Seeters vreest nog niet voor een crisis na de afstraffing bij FC De Bilt met 5-1.

“We hadden een goede trainingsweek achter de rug en iedereen was van goede wil, maar als je al drie wedstrijden hebt verloren en in korte tijd drie goals tegen krijgt, dan krijg je mentaal wel een tik.”

Almkerk ging met een 3-0 achterstand de rust in bij FC De Bilt. Na de rust konden de Almkerkers het niet meer recht breien. FC De Bilt prikte er nog twee treffers in. Alleen Jonathan van Eerd redde met de 4-1 nog de eer in de wedstrijd die uitkwam op 5-1. “We missen gewoon aanvallend de overtuiging en verdedigend maken we foutjes”, concludeerde trainer Ad van Seeters.

Geen paniek
Of trainer Van Seeters vreest voor een crisis? “Daar ben ik niet bang voor. Bij Almkerk zijn ze heel reëel en raken ze niet in paniek, al ben ik me wel bewust van de positie die we bekleedden. Met de spelers die we hebben, moeten we keihard werken. Nee hoor, crisis zeer zeker niet. We zijn aan het opleiden bij Almkerk en dat heeft gewoon tijd nodig. Wij kunnen geen hoofdklassers halen. Dit zijn onze middelen. En bij Almkerk zijn ze daar reëel in dat zo iets tijd nodig heeft. Het is geen ABC-tje. We zijn wel te lief voor elkaar en de tegenstander. Dat moeten we omzetten.”


Deel via: