Nieuws / Wedstrijdverslagen

Nieuwsartikel-afbeelding

Rutger Versteeg nieuwe trainer Almkerk 2

Na een aantal externe kandidaten benaderd en gesproken te hebben is de vacature voor trainer van het tweede uiteindelijk intern ingevuld. Rutger Versteeg heeft een aantal weken geleden aangegeven dat zijn ambities voor de toekomst op het veld liggen, hij graag de benodigde diploma’s wil gaan halen en zich beschikbaar stelt voor deze functie. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Rutger deze functie uitstekend in gaat vullen. De komende weken hopen we de staf rondom Ruter verder aan te vullen.

Deze nieuwe uitdaging betekent dat Rutger zijn activiteiten als voorzitter van de technische commissie vanaf volgend seizoen zal gaan afbouwen. Omdat ook Dave van der Westen zijn werkzaamheden voor de TC op een laag pitje heeft gezet ligt er op dit vlak een uitdaging. Het bestuur en de huidige TC zullen de komende maanden bespreken hoe de uitvoering van het technisch beleid naar de toekomst goed in te vullen is. De uitkomsten van de DNA bijeenkomsten worden hierin uiteraard mee genomen. Kandidaten die hier een rol in willen vervullen worden van harte uitgenodigd contact op te nemen met voorzitter Hans Keller.


Deel via: