Nieuws / Wedstrijdverslagen

JO10 wint ruim bij Ameide

Vandaag mag de JO10 aantreden in Ameide, een inhaalwedstrijd nadat vorige week door teveel zieken moest worden afgezegd. Luuk Dekker is er helaas niet bij, zijn vervanger is vandaag Bradley. De trainers hebben carnaval overgeslagen, maar toch is de vroege aanvang van 09:00 even wennen.

De pupillen zijn wel scherp, want vanaf het eerste fluitsignaal wordt goed gevoetbald. We zien mooie combinaties en veel strijd. Daley, kleinste van het veld, kopte bijna een corner binnen. Helaas eindigt deze poging op de paal. Een paar minuten later geeft keeper Boas een lange bal op Boet, die de bal knap bij Gijs brengt. Hij maakt er 1-0. De 2-0 is een mooie actie van Gijs, die de bal langs zijn tegenstander speelt en knap afrondt. Ook de 3-0 is van Gijs, die zijn tegenstander opzij zet en weer het net treft. Dan gaat het snel. Het wordt 4-0, Bradley maakt van eigen helft (misschien een klein foutje van de keeper) ook nog eens 5-0 en als kers op de taart maakt Boet er knap 6-0 van. Rust.

Na de ranja is Ameide wat scherper, want het wordt al snel 6-1 en 6-2. De jongens pakken het echter goed op, want daarna wordt er door de voetballers uit Tienhoven niet meer gescoord; daar zorgen de weer fitte verdediger Nouri en keeper Boas wel voor. Almkerk weet nog wel het net te vinden. Luuk Verhoeven had goed opgelet op de training deze week, want de rechtspoot wist de bal met zijn verkeerde voet binnen te poeieren. Ook de 8-2 is een droog schot van Luuk in de hoek. Een mooi resultaat met goed voetbal vandaag!

De volgende wedstrijd is 28 februari thuis tegen Sleeuwijk. Tot dan!

 


Deel via: