Nieuws / Wedstrijdverslagen

Nieuwsartikel-afbeelding

Superverloting 2024

Nadat de superverloting sinds de corona periode een aantal jaren niet is georganiseerd, is deze nu terug van weggeweest. Op zaterdag 20 april vindt tijdens de Bingo avond in de kantine de trekking plaats.

De komende weken ontvangen spelende leden vanaf 16 jaar en rustende leden een boekje met 15 loten. Spelende leden via hun leider coach en rustende leden in de brievenbus. We trachten iedereen van loten te voorzien, maar niet meer dan één boekje per adres uit te geven.

We hopen dat jullie je steentje weer bij willen dragen door (tenminste) één boekje van 15 loten te verkopen aan familie, vrienden, collega’s, buren en bekenden. Meer informatie vindt je in de brief die je bij je loten ontvangt.

Met sportieve groet,
Bestuur V.V. Almkerk


Deel via: