Nieuws / Wedstrijdverslagen

Nieuwsartikel-afbeelding

Afsluitingen A27 / A15 in 2024

De komende jaren werkt Rijkswaterstaat aan de verbetering van de A27. Deze werkzaamheden hebben gevolgen voor de bereikbaarheid van gemeente Altena. Om de vele files in de toekomst te verminderen zijn de werkzaamheden en dus de afsluitingen helaas nodig. Wij informeren u hierbij over de verschillende momenten waarop de A27 in 2024 een aantal weekenden wordt afgesloten tussen Hooipolder en Houten. Het gaat hierbij om de volgende data*:

  • Vrijdag 26 april 21.00 uur tot maandag 29 april 05.00 uur vanaf knooppunt Hooipolder tot knooppunt Gorinchem.
  • Vrijdag 21 juni 21.00 uur tot maandag 24 juni 05.00 uurvanaf knooppunt Gorinchem tot knooppunt Hooipolder.
  • Vrijdag 5 juli 21.00 uur tot maandag 8 juli 05.00 uurvanaf knooppunt Hooipolder tot knooppunt Gorinchem.
  • Vrijdag 4 oktober 21.00 uur tot maandag 7 oktober 05.00 uur vanaf knooppunt Gorinchem tot knooppunt Hooipolder.

Beide bruggen (Keizersveerbrug en Merwedebrug) zijn wel open voor voetgangers en (brom)fietsers.

*Rijkwaterstaat kan deze data nog wijzigen. Kijk altijd op www.a27houtenhooipolder.nl of op www.vananaarbeter.nl voor de actuele werkzaamheden. Daar vindt u ook informatie over omleidingen en alternatieve manieren van reizen.


Deel via: