Nieuws / Wedstrijdverslagen

Nieuwsartikel-afbeelding

Vergeet je Superloten niet!

Beste leden,

Afgelopen weken hebben jullie je boekjes met loten voor de superverloting ontvangen. Als je ze al verkocht hebt, lever je verkochte boekje dan zo snel mogelijk in in de daarvoor bestemde bus in de bestuurskamer. Als jij alleen maar kansen ziet om je heen, dan is het natuurlijk mogelijk om een nieuw boekje Superloten mee te nemen. Informeer even bij Arie Verwoerdt of ondergetekende.
Als je je loten nog niet verkocht hebt, neem ze dan mee naar je werk, buren, vrienden of familie. Er zijn leden die al meer dan 100 loten verkocht hebben, dus 15 loten moet voor iedereen mogelijk zijn. We hopen op jullie medewerking en zien de verkochte boekjes graag op korte termijn in de melkbus in de bestuurskamer!

Met blauwwitte groet,
Hans Keller


Deel via: