Nieuws / Wedstrijdverslagen

Nieuwsartikel-afbeelding

Reminder: V.V. Almkerk EK-Poule

Beste V.V. Almkerk leden,

Nog anderhalve week voor het EK begint. Vergeet niet je in te schrijven voor de V.V. Almkerk EK Poule! Deelname aan de EK Poule is gratis, en er zijn met de EK Poule een aantal mooie prijzen te winnen!

De EK Poule wordt georganiseerd i.s.m. Scorito. Je kunt je aanmelden via de volgende link: https://www.scorito.com/subleague/758122/ek-voetbal-2024/vv-almkerk/de51741c-9711-4301-8a68-908c8b8797db

Na aanmelding ontvang je per e-mail meer informatie over het spel en het downloaden van de Scorito App.

Heeft bij jullie in de kleedkamer ook altijd iedereen het hoogste woord? En wil je nu wel eens weten die de échte voetbalkenners zijn? Organiseer dan een Subleague met je team. Dit regel je door een bericht te sturen aan ondergetekende. Bij vragen mag je ook altijd even contact opnemen.

Namens bestuur V.V. Almkerk,

Hans Keller
Voorzitter


Deel via: