Nieuws / Wedstrijdverslagen

Nieuwsartikel-afbeelding

Laatste info Pupillenweekend

Volgende week is het weer zo ver. Op vrijdagavond begint het Pupillenweekend 2024 en we hopen natuurlijk dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij. Graag willen we jullie hierbij het definitieve programma doorgeven.

Alle deelnemers dienen zich tussen 16.30 en 17.15 uurte melden bij de poort van v.v. Altena, eventueel met slaapspullen (luchtbed, slaapzak, etc.). Alle ouders, op de vrijwilligers na, dienen het terrein uiterlijk 17.15 uur te verlaten, want dan gaan we met de kinderen eten in de kantine. De ouders worden weer verwacht tussen 18.15 en 18.45 uur, ten behoeve van het Ouder-Kind-Toernooi, welke om 18.45 uur start met de wedstrijden van de JO7 tegen hun ouders. Het is hierbij dus de bedoeling dat er minimaal één ouder/verzorger per kind hierbij aanwezig is. Het volledige schema zal opgehangen worden onder de overkapping bij de kantine. Het toernooi duurt tot ongeveer 20.45 uur.

Kinderen die niet blijven slapen, mogen tijdens of na het toernooi met hun ouders mee naar huis, maar zijn natuurlijk ook welkom om te blijven voor de activiteiten erna. Het avondprogramma zal duren tot 23.00 uur. De kinderen zullen hiervoor in groepjes ingedeeld worden. Waar vorige jaren in Almkerk in groepjes geoefend werd voor een playbackshow, is dat dit jaar dus niet het geval. Belangrijk is dat alle deelnemers die naar huis gaan of opgehaald worden, afgemeld worden bij de Pupillenweekend commissie, te herkennen aan het Pupillenweekend T-shirt.

Hierna volgt er nog een spooktocht voor de spelers/speelsters van de JO13 & MO13, terwijl de rest van de kinderen hun bed op zal zoeken. De spelers van de JO7 t/m JO10 slapen in de kleedkamers en de spelers van de JO11, JO13 en MO13 slapen in de door ons verzorgde tenten.

Zaterdagochtend zullen we eerst met de kinderen ontbijten. Kinderen die niet zijn blijven slapen, worden hiervoor om 08.00 uur verwacht in de kantine. Hierna zal er een achtkamp plaatsvinden, welke eindigt om 12.00 uur. De kinderen kunnen dan opgehaald worden.

Alle vrijwilligers hebben inmiddels een mail ontvangen met de definitieve indeling. Graag ontvangen wij jullie op de gevraagde tijden.

Tot volgende week vrijdag!

Groetjes van de Pupillenweekend Commissie


Deel via: